F-Secure SENSE på Bomässa

Security

Finland har en lång och stolt historia av nyskapande och innovativ design, något som märks tydligt på landets årliga bomässa. Där visas det allra senaste inom allt från arkitektur och inredning till hemelektronik. Det är där byggherrar, formgivare och innovatörer kan presentera sina alster för en stor – och bred publik – som består av såväl branschaktörer som privatpersoner.

Årets mässa fokuserade till stor del på våra bostäders framtid. På plats samarbetade F-Secure med Telia, som visade upp sin vision av ett smart hem – ett hem där deltagarna kan interagera med flera olika typer av smarta och uppkopplade prylar, lösningar och enheter.
Navet i Telias lösning är F-Secure SENSE – en smart säkerhetsrouter som skyddar alla ansluta enheter.
Läs mer om F-Secure SENSE.

”Vi tror att varje hushåll kan bli lite smartare för att på så sätt göra vardagen enklare, trivsammare och säkrare. Smarta hem kommer att göra samma sak för våra hem som den smarta mobiltelefonen gjorde för våra telefoner”, säger Kimmo Ahvenlampi, affärsutvecklingschef på Telia.
Årets bomässa hölls i Mikkeli, omkring tre timmar nordost om Helsingfors och gick under parollen ”Boendets inverkan på individens välbefinnande”.

Taggar

Betygsätt den här artikeln

0 röster

0 kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Du kanske också gillar

%d bloggare gillar detta: